Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Avrupa İşletmeler Ağı Proje Yazma Eğitimi”, 3-6 Eylül 2024 tarihleri arasında Ankara’da başarıyla gerçekleştirildi. Eğitim, Avrupa Birliği Tek Pazar Programı’nın KOBİ Bileşeni kapsamında yürütülen Avrupa İşletmeler Ağı (AİA) proje tekliflerinin iyileştirilmesi amacıyla düzenlendi.

Eğitime, AİA Çağrısı Teklif Hazırlama Ekibindeki tüm temsilciler katılım sağladı. Eğitimde, katılımcılara proje teklif yazma süreçlerinde teknik destek sağlandı ve eğitmenler eşliğinde birebir çalışmalar yürütüldü. Ayrıca, katılımcılar proje metinlerini tamamlamış olarak eğitime katıldılar, bu da projelerin daha verimli ve etkili bir şekilde geliştirilmesine katkı sağladı.

ATA Teknokent’in de BSN-EA konsorsiyumu içinde bulunduğu COSME Avrupa İşletmeler Ağı Proje Yazma Eğitimi’ne ATA Teknokent adına ATA TTO Uzmanı Elif ÇETİNKAYA ve Uzman Yardımcısı Nebi Safa KILINBOZ katıldı.